Υψόμετρο μηδέν

Τώρα που ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, είναι μια καλή ευκαιρία να αναπολίσουμε λίγο το καλοκαίρι. Αποφάσισα επιτέλους να μοντάρω κάποιο υλικό που είχα τραβήξει σε μια καλοκαιρινή εξόρμιση για ψαροντούφεκο με τον αδελφό μου πέρσι τον Ιούλιο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν υποβρύχια πλάνα γιατί δεν διαθέτουμε το αντίστοιχο housing, έτσι όλες οι εικόνες είναι τραβηγμένες στην επιφάνεια της θάλασσας εξού και ο τίτλος.
Ας θυμηθούμε λοιπόν τον ήλιο, τη θάλασσα, τα κύματα και τις υπέροχες καλοκαιρινές νύχτες σε ένα διήμερο ταξίδι στο νότιο Ευβοϊκό και ας αφήσουμε όλους τους άλλους να χαζοτσαλαβουτάνε στις συνοστισμένες από κόσμο παραλίες με τις ξαπλώστρες και τη δυνατή μουσική των παρακείμενων cafe-clubs που υπερκαλύπτει κάθε φυσικό καλοκαιρινό ήχο. Ψάρια δεν πιάσαμε, αλλά τι σημασία έχει…

8 thoughts on “Υψόμετρο μηδέν”

 1. Ψαράκια μικρά είχε πολλά αλλά δεν τα χτυπάμε, τα αφήνουμε να μεγαλώσουν. Μόνο που μετά πονηρεύουν και χάνονται στα βαθιά.
  Οι γοργόνες μου φαίνεται προτειμούν τα cafe-clubs 😉

  Reply
 2. Το τραπεζάκι πάντως το σούρουπο με θέα τη θάλασσα … τρέλα. Ουζάκια δεν είδα αλλά μου είστε της “υγιεινής …” τι να σας κάνω. Πάντως και του ιχθυοτροφείου καλά είναι ( για όποιον θυμάται ).

  Reply
 3. Μπράβο Κωνσταντίνε. Την επόμενη φορά θα πιάσουμε και ψάρια και θα κάνουμε BBQ μαζί με τους φίλους μας…

  Reply
 4. Καλά ο ψηλέας φαίνεται ότι είναι καπετάνιος. Ο άλλος ο καράφλας ο Αλβανός, τί ρόλο βαράει; Του είπαν ότι θα παίξει σε ταινία και έβαλε το καλό του το κολάν;

  Reply
 5. Μπράβο στα αδέλφια.
  κι άλλα τέτοια στο μέλλον!
  Για νά’ χουμε καλό ερώτημα, το ψάρεμα έγινε κοντά σε Πεταλιούς και το “ουζάκι” στο Νιμποριό????

  Reply
 6. @Ivan: Βαγγέλη ήσουν και θα είσαι πάντοτε ο master της γεωγραφίας! Αναγνωρίζεις τα πάντα! Όντως είναι το Νιμποριό και τα νησάκια Βερδούγια, Στυρονήσι και Ελαφονήσι όλα κοντά στους Πεταλιούς.

  Reply
 7. παιδιά κάνατε μιά εξαιρετική εκδρομή και ανεβάσατε ένα υπέροχο βίντεο. Συγχαρητήρια, σας εύχομαι πάντα τέτοια.

  Reply

Leave a Comment