Λάδωνας mountain race

Ένα πολύ ευχάριστο σαββατοκύριακο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι συμμετείχαν στο “Ladonas mountain race”. Διοργανωμένος από το Bike Expert σε ένα υπέροχο μέρος που οι περισσότεροι επισκεύτηκαν για πρώτη φορά, ο αγώνας αυτός περιλάμβανε 13 χλμ ορεινού τρεξίματος και 32χλμ ορεινής ποδηλασίας. Αυτό όμως που άρεσε περισσότερο στον κόσμο ήταν η διήμερη “οικογενειακή” κατασκήνωση πλάι στο ποτάμι, με καταπληκτικό καιρό, πολλά μικρά παιδιά και βέβαια την ευχάριστη παρέα αθλητών με κοινή αγάπη για αγώνες στη φύση. Πέρα από κάποια μικρά λάθη ο αγώνας στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και ελπίζω πως θα γίνει θεσμός στο μέλλον αφού κάτι ανάλογο – όσο αφορά την ομαδική κατασκήνωση – δεν υπάρχει. Για την ιστορία νικητής στο τρέξιμο αναδείχθηκε ο Νίκος Κωστόπουλος και στο ΜΤΒ ο Αλκιβιάδης Σπαγκούρος.

2 thoughts on “Λάδωνας mountain race”

  1. καλημερα σθμετειχα στον αγωνα ποδηλασιας στο Λαδωνα με το νουμερο 110 ειχα πληρωσει ενα συμβολικο ποσο νομιζω 5 ευρω ητανε ειναι ευκολο να μου στειλετε τισ φωτογραφιες στο εμαιλ..γιατι δεν τις εχω λαβει ακομα..ευχαριστωω

    Reply
  2. Φίλε μου δεν ήμουν εγώ ο επίσημος φωτογράφος του αγώνα. Φωτογράφησα μόνο το ορεινό τρέξιμο στο οποίο δεν συμμετείχα. Το mountain bike το έκανα κι εγώ.
    Ρώτησε τη διοργάνωση για τις φωτογραφίες που θες…

    Reply

Leave a Comment