Μια παρέα τριαθλητών στην Αμβέρσα

Καλοκαιρινό ταξίδι στην Αμβέρσα με αφορμή τη συμμετοχή σε αγώνα half Ironman. Στη φιλόξενη Βελγική πόλη διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας που ονομάζεται πλέον Marc Herremans Classic προς τιμήν του εξαίρετου Βέλγου τριαθλητή ο οποίος έμεινε παράλυτος μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του σε προπόνηση στο νησί Lanzarote το 2002, την εποχή που βρισκόνταν στο απώγειο της αγωνιστικής του καριέρας. Ο Marc που είναι η ψυχή της διοργάνωσης περιμένει όρθιος στον τερματισμό τους αθλητές έναν προς έναν, για να τους σφίξει το χέρι.
Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες οδήγησαν τους Έλληνες τριαθλητές σε εξαιρετικές επιδόσεις που ούτε κατά διάνοια δεν μπορούσαν να φανταστούν πριν τον αγώνα. Η παρέα καταπληκτική και η πόλη πολύ όμορφη. Όπως συμβαίνει πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις, λείπουν οι φωτογραφίες την ώρα του αγώνα…

3 thoughts on “Μια παρέα τριαθλητών στην Αμβέρσα”

 1. Για τον Marc Herremans δείτε αυτό το βίντεο:
  http://www.youtube.com/watch?v=kW6510NDyTg
  O Marc για μένα είναι ένα μοναδικό πρότυπο αθλητή που κατάφερε να ξεπεράσει το ατύχημα που τον άφησε παράλυτο και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα: να πάρει την πρώτη θέση στην Χαβάη. Respect!!!

  Reply
 2. Γειά σου conpap απ την Ελλάδα, από τον conpap απ την Κύπρο.
  Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και διαμένω στην Λάρνακα της Κύπρου.
  Είμαι πρόσφυγας από την ωραία Αμμόχωστο, και στο διαδίκτυο όλοι με ξέρουν ως conpap…!
  Επίσης είμαι τριαθλητής…!(κάτω του μέτριου)
  Με έκπληξη μου ανακάλυψα το conpap.net και το ότι ο δημιουργός του είναι ένας συνονόματος συναθλητής μου από την μητέρα Ελλάδα!
  Γεια σου φίλε μου, και συνέχισε το καλό έργο.

  Reply

Leave a Comment